instant fap
NaslovnicaAUTO

Početna cijena ovog Golfa je preko 51.000 eura

Početna cijena ovog Golfa je preko 51.000 eura

PONUDA sportskih kompakta je sve skromnija, a o karavanima da i ne govorimo. Volkswagen pak nudi sve, Golf R u obje karoserijske izvedbe.

A kad je karavan u pitanju, to znači da nudi komforno obiteljsko vozilo spremno da ubrza do 100 km/h u 4.9 sekundi, ali i da vozi sve do 270 km/h s R Performance paketom. S druge pak strane može vući do 1.9 tone opterećenja, ali i progutati do 1642 litre tereta. Zvuči idealno, posebno za obožavatelje Golfa koji se ni u obiteljskom okružju ne žele odreći praktičnosti karavana. Nešto novo, jer tako moćnu kombinaciju Wolfsburg još nije nudio.

Pogon je poznat. 2.0 TSI daje 320 KS i 420 Nm, a dolazi u kombinaciji DSG mjenjača i 4Motion pogona. Odaberete li prije spomenuti R Performance paket, dolazi Special (Nürburgring mode) te Drift program rada. Sve što smo rekli za kompaktni Golf R vrijedi i ovdje, uključujući i moćne 18-inčne diskove kočnica sprijeda.

Najkraće rečeno, kombinaciju 611 litara gepeka i 320 KS benzinca s potpisom još uvijek najpoželjnijeg kompakta na svijetu u Njemačkoj ćete platiti minimalno 51.585 eura.

KOMENTARI