instant fap
NaslovnicaUncategorized

Pojavila se “London 2012″ igrica za iOS i Android

Pojavila se “London 2012″ igrica za iOS i Android

Kako se bliže Olimpijske igre u Londonu, kao dobar potez ocjenjuje se lansiranje igrice za mobilne uređaje koja je vezana za Olimpijadu.

Igrica omogućava da bilo koji korisnik, sa bilo kog kraja svijeta, učestvuje u Olimpijskim igrama a da pritom ne napusti svoju udobnu fotelju. Nova igrica je atraktivna za sve koji žele da osvoje zlato u trci na 100 metara, da se bave streljaštvom i oprobaju svoje sposobnosti u gađanju mete, da se takmiče u skoku motkom, itd.

Sa devet Olimpijskih sportova, tri moda igre (trening, Olimpijsko takmičenje i izazov) i parolom “lako za igranje, teško za ovladavanje” (“easy to play, difficult to master”), “London 2012” dostupan je za iOS i Android uređaje. Aplikacija je potpuno besplatna, mada “kompletna” verzija koja nudi igračima zvezdice, koje mogu biti mijenjane za prelazak na viši nivo, dolazi po cijeni od 2,99 dolara, odnosno 1,99 funti. Jednom kada korisnik odabere sportistu, moguće je odabrati i karakteristike, kao što su lice, kosa, zemlja porijekla i jaka strana (snaga, brzina, i sl.). Po mnogim detaljima je moguće vidjeti da je u aplikaciju uloženo puno truda, a naročito po veličini aplikacije koja iznosi 143 MB.

( Tehnologija.me )