instant fap
NaslovnicaLokalne temeSanski Most

Pokloni haljinu ili odijelo za maturalnu večer

Pokloni haljinu ili odijelo za maturalnu večer

Svjedoci smo da su vijesti i informacije s kojima se svakodnevno susrećemo češće rezultat tužnih i nesretnih događanja nego onih vedrijih. Ipak da nije sve tako crno.

Nekoliko Bišćanki, koje su svjesne lošeg stanja u našoj državi i ne tako bajne financijske situacije s kojom se susreće velik broj naših sugrađana, je odlučilo pokloniti haljinu i ostale dodatke potrebne za Maturalnu večer. Kako je ovo noć koja svima treba ostati u odličnom sjećanju, nećemo dozvoliti da je neko propusti, istakle su.

Ovakav gest naših Bišćanki naišao je na divljenje velikog broja ljudi, oduševljeni ovom idejom svaki dan se javlja sve veći broj onih koji su spremni na neki način pomoći onima kojima je to potrebno.

Da li smo mi to isto spremni uraditi i u našem gradu? Ako želite pokloniti haljinu ili odijelu, želite nam pomoći kako bi realizirali ovu ideju, javite se!!

Ukoliko se u Vašem ormaru nalazi neka haljina  ili odijelo koje biste mogli pokloniti djevojkama ili momcima kojima je to potrebno, pišite nam a mi ćemo se pobrinuti da se u poklonjenim haljinama i odijelima zablista na Maturalnoj večeri! 

KOMENTARI