instant fap

Pomozi.ba / Humanitarna izložba: Sarajevski fotoreporteri pomažu najugroženijima

Pomozi.ba / Humanitarna izložba: Sarajevski fotoreporteri pomažu najugroženijima

Gupa sarajevskih fotoreportera iz nekoliko medija i agencija u saradnji sa Udruženjem Pomozi.ba u srijedu, 12. februara, organizuje humanitarnu izložbu fotografija.

U prostorijama JU Centar kulture i mladih Općine Centar Sarajevo u Jelićevoj ulici bit će izložene neke od najljepših fotografija ovih fotoreportera koji njihovom prodajom žele pomoći teško oboljelim osobama u Bosni i Hercegovini.

Novac od prodatih fotografija bit će uplaćen Udruženju Pomozi.ba za nenamjenski fond za liječenja, s obzirom na to da je sve veći broj apela za finansijsku pomoć oboljelima.

Fotoreporteri koji na ovaj način žele dati svoj doprinos i pomoći djeci i odraslima koji vode bitku za život su: Dženan Kriještorac, Davorin Sekulić, Nedim Grabovica, Haris Memija, Didier Torche, Damir Ćumurović, Berjamin Nizić, Admir Kuburović, Kemal Softić, Fuad Fočo, Ivan Šebalj, Samir Saletović, Tarik Saletović, Amer Kajmović, Elvis Barukčić, Harun Muminović, Feđa Krvavac, Edin Hadžihasić, Armin Durgut, Jasmin Brutus, Midhat Poturović.

Izložba će biti otvorena u 19 sati, a organizatori pozivaju sve zaljubljenike u fotografiju da im se pridruže u ovoj humanoj misiji.

KOMENTARI