instant fap

Sanski Most uz Adnana Sadića

U narednim danima u Sanskom Mostu održaće se dva humana događaja s ciljem prikupljanja novčanih sredstava za teško oboljelog Adnana Sadića, našeg sugrađanina koji je obolio od raka.

adnan-sadić

Iako je mladom Sadiću hitno potrebna pomoć za njegovu borbu i zdravlje, svakako je bitna i podrška njegovih prijatelja i svih humanih i ljudi dobrog srca kako bi pobijedio bolest koja ga je zadesila. Tako je, vođen tom humanom idejom,  kompletan kolektiv club-a Palazzo  iz Sanskog Mosta odlučio da danas radi za, kako kažu, svog Adu.

Ulaz u Palazzo   će biti  simboličnih dvije marke, ali svi oni koji žele mogu platiti više. Također, uz novac prikupljen od ulaza, club Plazzo dodaje kompletnu dobit ostvarenu od prodaje pića. Za ovu priliku bit će izveden i specijalni program, a gostima će se predstaviti: Azro, Semir Alagić, DJ Dino i Mixman D & Ayla. Iz cluba Palazzo poručuju svima koji su u mogućnosti da prisustvuju ovom događaju, da dođu u što većem broju, jer kako ističu, Vaše prisustvo ne samo da će finansijski podržati Adnanovu borbu nego će mu dati i moralnu podršku koja mu je sad potrebnija nego ikad.

Također, u naredni ponedjeljak u Gradskoj dvorani sa početkom u 18 sati se organizira „Veče humanosti“ za pomoć izlječenju teško oboljelog Adnana Sadića, nekadašnjeg igrača nogometnih klubova „Podgrmeč“ i „Trnova“. Ovaj sportsko – zabavni događaj se održava pod sloganom „Pomozimo Adi da ponovo zaigra“, a odigraće se humaniratna utakmica u kojoj se sastaju ekipe „ Ibričić i prijatelji“ – „Podgrmeč“.

U predigri će utakmicu odigrati i pioniri Podgrmeča i NK Trnove, dok će u zabavnom dijelu nastupiti Azro bend i KUD Sanski Biseri. Ulaz je 5 KM. Treba istaći, da se organiziranjem pomenuta dva humana događaja posebno želi naglasiti  nezaobilazna  i neizmjerno važna uloga koju pozitivan stav i podrška okoline imaju u životu osoba oboljelih od raka, kako za nošenje s tom bolesti, tako i u samom procesu liječenja.

I naša poruka je: „ Nemojte zaboraviti, svaka pomoć naspram jednog mladog ljudskog života, nije ništa –  pokažimo solidarnost!

KOMENTARI