Porodica Hodžić: Hvala Vam neizmjerno, SVIMA

Homeinmedia danas

Porodica Hodžić: Hvala Vam neizmjerno, SVIMA

Upoznajte Elmu, koja predstavlja novu pjesmu Leptirić

Dragi prijatelji, došlo je vrijeme da Vam se mi kao porodica obratimo. Žao mi je sto to nismo uspjeli ranije, ali s obzirom da smo i mi sa svim ovim zatečeni, i preokupirani obavezama i papirologijom oko odlaska našeg Smaje u Tursku, sigurna sam da ćete nas razumjeti. 

Zahvaljujući dobrim ljudima, vijest se brzinom svjetlosti proširila internetom, tako da je većina vas čula/vidjela i podijelila vijest. 
Za one koji ne znaju, naš Smajo se već 6 godina hrabro bori, međutim nakon 5 nažalost, neuspjelih operacija, ovaj put je dobio priliku potražiti spas i lijek u Turskoj. Iskreno se nadamo da će ovo biti posljednja operacija, i aBd uspješna.

6 godina smo pokušavali se boriti, ustajali, padali, davali posljednji atom snage, ali ovaj put potrebna su nazalost i veća novcana sredstva kako bi se naš Smajo operisao. Putovanje je planirano u ponedjeljak, a u toku iduće sedmice bi trebali i znati tačan iznos.

S obzirom da je u jako teškom stanju, planirano je 10 dana oporavka da bi se mogao operisati, ali mi čvrsto vjerujemo i nadamo se da će on to uspjeti. 
Želimo da vam se svima zahvalimo na porukama, rijecima podrske, želji da pomognete, novcu koji uplaćujete, vasim pozivima, i što ste uz nas. Šta god da napisem, malo je, naprosto je nemoguće svima vam odgovoriti, ali nadam se da cu uspjeti, izvinite jos jednom. 

Najsretnija bih bila da nas Smajo bude posljednja osoba, kojoj je ovo sve potrebno, i koja prolazi kroz sve ovo. Budite zahvalni na blagodatima zdravlja i na ljudima koji vas okružuju, ostalo se sve može nadoknaditi. 

Na slikama imate racun za uplatu u Bosni i Hercegovini, također možete uplatiti i meni, u Austriji, ili Zlatanu u Švicarskoj.

Ukolilo i to niste u mogućnosti, sjetite ga se u vašim dovama/molitvama. 
Hvala Vam neizmjerno, SVIMA

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0