instant fap
NaslovnicaBiH

Poruka imama iz Zavidovića: Ko će šehidskoj djeci platiti odvojeni život od očeva

Poruka imama iz Zavidovića: Ko će šehidskoj djeci platiti odvojeni život od očeva

Izet ef. Čamdžić, imam iz Zavidovića čije poruke vjernicima su postale viralni hitovi na društvenim mrežama, ponovo je izazvao veliku pažnju javnosti porukom o ljubavi prema domovini.

“Kakva je to služba našoj zemlji kad se naplaćuje i to ne tako malo, za odvojeni život? Ko će, braćo, šehidskoj djeci platiti odvojeni život od njihovih očeva? Ko će platiti bosanskom čovjeku odvojeni život od porodice jer bijaše primoran otići daleko kako bi zaradio sebi i svojoj porodici”, postavio je pitanje imam iz Zavidovića.

Oštro je kritizirao one koji obnašaju funkcije u tijelima vlasti Bosne i Hercegovine, te ih je pozvao sve da dokažu svoju ljubav prema domovini kroz praktične primjere.

“Vas što nam domovinom upravljate od općine do države molimo: Ništa nam o ljubavi prema domovini nemojte govoriti. Da je volite pokažite. Siđite među ovaj narod kojem ste na čelu i sigurni budite da ovaj narod svoju zemlju voli. Čeka na vas, da s njim u isti saf stanete, kako bi nam zemlja konačno sretna bila”, zaključio je ef. Čamdžić.

KOMENTARI