instant fap
NaslovnicaLokalne temeSanski Most

Posjeta Islamskom centru Zagreb: Ponosni na našeg Mersada ef. Kreštića

Posjeta Islamskom centru Zagreb: Ponosni na našeg Mersada ef. Kreštića

Dana 18. maja posjetili smo Islamski centar Zagreb, gdje nas je ugostio Mersad ef. Kreštić, zamjenik glavnog imama u Zagrebu. Njegovo srdačno gostoprimstvo i detaljno predstavljanje aktivnosti centra ostavili su na nas dubok utisak.

Tokom posjete, Mersad ef. Kreštić nas je proveo kroz sve aspekte rada Islamskog centra, od vrtića do Islamske gimnazije “Dr. Ahmed Smajlović”. Gimnaziju nam je predstavio njen direktor, Mevludin ef. Arslani, kojem također izražavamo iskrenu zahvalnost za vrijeme koje je izdvojio za nas.

Posebno smo ponosni na Mersada ef. Kreštića, dijete našeg grada, koji je postigao mnogo i koji nas s ponosom predstavlja u Zagrebu. Njegova predanost i trud u radu s muslimanskom zajednicom u Zagrebu su inspiracija za sve nas.

Molimo Allaha Uzvišenog da ga nagradi za vrijeme i pažnju koju je posvetio nama tokom ove posjete. Njegova ljubaznost i profesionalnost učinili su naš boravak u Islamskom centru Zagreb nezaboravnim.

Ova posjeta nam je pružila dragocjen uvid u rad Islamskog centra Zagreb i ojačala naše veze sa zajednicom. Još jednom zahvaljujemo Mersadu ef. Kreštiću i Mevludinu ef. Arslaniju na gostoprimstvu i inspirativnom predstavljanju centra.

KOMENTARI