instant fap
NaslovnicaUncategorized

Predstava oduševila najmlađe Sanjane

Predstava oduševila najmlađe Sanjane

Predstava ”Snježno kraljevstvo – Frozen” u izvedbi glumačke ekipe ”Mašino pozorište”, privukla je veliku pažnju najmlađih Sanjana, pa su, umjesto predviđene jedne, održane dvije predstave. Elsa, Ana, Olaf i princ Hans smjenjivali su se na bini velike sale gradskog kina, a mališani su sa smijehom pratili njihov nastup.

”Došli smo da obradujemo vaše mališane u Sanskom Mostu. Radimo dječiju predstavu ”Snježno kraljevstvo – Frozen”koju oni mnogo vole. Likovi iz crtanog filma, su da tako kažem njihovi idoli, a mi gledamo da ih edukujemo i usmjerimo da lijepo i pametno odrastaju i uz predstave, bajke i priče a ne uz televiziju. Radili smo ”Mašu i medvjeda” i ovo je samo nastavak serije predstava.

14976566_1698076380509458_6178436987636688859_o

Ja se svakako nadam da se vidimo opet, u nekoj novoj predstavi za vaše najmlađe”, rekla nam je Danica, jedna od glumica i članica ”Mašinog Pozorišta”. Predstava ”Snježno kraljevstvo – Frozen trajala je 45 minuta, a po reakcijama naših najmlađih moglo se vidjeti da su bili zadovoljni prikazanim.

Predstava je protekle uz pjesmu, druženje i smijeh, a nadamo se da će nas ekipa iz ”Mašinog pozorišta” ponovo posjetiti sa nekom novom predstavom za naše mališane.

KOMENTARI