instant fap

Predstava za mališane s posebnim potrebama

Za mališane s posebnim potrebama iz centra „Nada“ , vijeće učenika Mješovite srednje škole iz Sanskog Mosta priredilo je danas novogodišnju priredbu.

senijad (1)Na početku događaja prisutne je pozdravila vd. direktorica ove obrazovne ustanove, Majda Cepić Habibović, koja je svim prisutnima zaželjela sretnu Novu godinu. Mlada violinistica Lejla Habibović predstavila se izvedbom jedne kompozicije, a potom su prisutni imali priliku da pogledaju pozorišnu predstavu koju je priredilo vijeće učenika mješovite srednje škole u adaptaciji profesorice Ajše Hadžiahmetović.

Profesorica Elmira Vojniković, istakla je kako je vijeće učenika ove škole željelo da na ovaj način uljepša predstojeće novogodišnje praznike za svu djecu s posebnim potrebama i njihove roditelje. Ovom prilikom prisutnima su se prigodnim programom predstavili i mališani s posebnim potrebama koji su uključeni u program „Nada“. Potom je za sve njih upriličena i podjela novogodišnjih paketića, a događaj je uveličao i bh reprezentativac, Senijad Ibričić skupa s porodicom.

KOMENTARI