instant fap
NaslovnicaVijesti

Priča o Silviu S.: Ko je čovjek koji je ubio malenog Muhameda

Priča o Silviu S.: Ko je čovjek koji je ubio malenog Muhameda

Bio je moj najdraži unuk, govori baka čovjeka koji je jučer priznao da je ubio dva dječaka.

Malenog Muhameda Januzija (4) iz Bosne i Hercegovine, i 6-godišnjeg Nijemca Eliasa.

Silvio S. (32) ubio ih je nakon što ih je seksualno napastvovao.

Muhameda su pronašli u gepeku njegovog auta, nakon što ga je majka prijavila policiji. Njemačka policija jučer je pronašla i tijelo malenog Eliasa. Bilo je zakopano u jednom vrtu koji nije udaljen od doma ubice.

Silvio S. živio je na prvom spratu kuće, roditelji u prizemlji, a baka, s kojom je imao ‘posebnu’ vezu, živjela je preko puta.

“Ne mogu da vjerujem da je on ovo počinio. Pa odgojila sam njega i sestru”, govori za Bild 80-godišnja baka, Gisela A.

Otkriva kako se, kao dijete, stalno igrao u vrtu, a volio je voziti romobil. Gisela dodaje da je uvijek bio usamljen, tih i nije imao niti jednog prijatelja, čak ni u školi.

“Bio je drugačiji, i svi su ga maltretirali u školi. Bio je tih, imao loše ocjene, a ni učitelji ga nisu pretjerano štitili”, govori jedan od ljudi s kojim je Silvio išao u školu.

Nakon škole radio je kao građevinac i postavljao je pločice.

“Ali, posao je bio suviše težak, pa je dao otkaz i počeo je raditi u kuhinji, želio se školovati za kuhara, ali ni tu nije uspio. Na kraju se zaposlio kao noćni čuvar u jednoj industrijskoj zoni”, priča njegova baka.

Žena je i dalje u nevjerici da je njen voljeni unuk, kojem je pravila pizzu i špagete, to učinio: “Mnogo je volio svoje nećake i nećakinje i uvijek je bio divan prema njima.”

Izvori iz policije su saopćili da jeSilvio tokom ispitivanja bio prilično bezosjećajan, te da je emotivno reagirao samo kada su spomenuli njegove roditelje. Podsjećanja radi, njegov otac ga je pritisnuo da prizna šta je uradio, a onda je majka pozvala policiju.

Silvio u tom trenutku nije bio u domu, već se autom, u čijem je gepeku bilo tijelo malenog Muhameda, odvezao da kupi poklon jednom rođaku. Kada se vratio, policija ga je čekala.

Iz policije su dodali da istražuju i da li je Silvio S. imao nešto s nestankom 5-godišnje djevojčice Inge koja je nestala u maju.

KOMENTARI