instant fap
Naslovnicainmedia danas

Proljeće i zima ne znaju za kalendar u BiH

Proljeće i zima ne znaju za kalendar u BiH

Danas će u većem dijelu naše zemlji, prije podne, preovladavati pretežno oblačno vrijeme sa maglom po kotlinama. U ostatku dana razvedravanje. Na jugu Hercegovine sunčano. Vjetar slab promjenljivog smjera. Dnevna temperatura od 8 do do 13, na jugu do 16 °C.

Objavljena je prognoza do nedjelje:

četvrtak 05.01.2023., jutro pretežno sunčano. U Bosni po kotlinama i uz riječne tokove magla ili niska naoblaka. Tokom poslijepodneva umjeren porast naoblake. Vjetar slab, veći dio dana, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 1 do 6, na jugu do 8, a dnevna od 9 do 15 °C. 

petak 06.01.2023., pretežno sunčano. U Bosni po kotlinama i uz riječne tokove prije podne sa maglom i niskom naoblakom. Jutarnja temperatura od 1 do 7, na jugu do 9, a dnevna od 8 do 14 °C. 

subotu 07.01.2023., u većem dijelu zemlje sunčano. Prije podne po kotlinama Bosne i uz riječne tokove magla ili niska naoblaka. Jutarnja temperatura od 1 do 5, na jugu do 7, a dnevna od 8 do 14 °C. 

nedjelju 08.01.2023., u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne umejreno do pretežno oblačno vrijeme. U ostatku zemlje sunčano, uz postepeno naoblačenje prema kraju dana ili tokom noći. Poslije podne ili u večernjim satima slaba kiša je moguća ponegdje u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura od 2 do 8, a dnevna od 9 do 16 °C, navodi se u prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

KOMENTARI