instant fap
NaslovnicaVijestiRegion

Prostitutka u Srbiji zarazila HIV virusom najmanje šest dječaka!?

Prostitutka u Srbiji zarazila HIV virusom najmanje šest dječaka!?

Nedavno hapšenje prostitutke Vesne M. (24) iz naselja Mali Mokri Lug kod Beograda, otkrilo je mnogo jeziviju priču koja se odvijala na ulicama glavnog grada. Ova žena je organizovala grupu od šest dječaka koji su morali za seks da joj plate prosjačenjem, javljaju Večernje Novosti.

Naime, otkriveno je da im je tokom odnosa prenijela virus HIV, odnosno da ih je zarazila hepatitisom C, i dječaci, uzrasta od 12 do 15 godina su sada na liječenju. Sumnja se da im je izolovan i HIV, ali se takav podatak još ne objavljuje zvanično.

Vesni M. je potvrđeno prisustvo oba virusa, i ona je na liječenju.

– O drami koja se odvijala nedaleko od centra grada sasvim slučajno se saznalo. Jedna žena je prijavila da stalno viđa neko dijete po Zvezdarskoj šumi i da sumnja da je oteto. Kroz nekoliko dana je prijavila da ima još djece, neka su bijele, a neka tamne puti – navodi izvor blizak istrazi.

Patrola zvezdarske policije je krenula da vidi šta se dešava, tamo su otkrili Vesnu i dječake i jezivu priču.

Nejasno je pod kojim okolnostima je ona stupila u kontakt sa djecom.

– Bila je priča da su kidnapovani, ali to nije tačno. Riječ je o dječacima iz razorenih porodica, koji se lako vezuju za ljude. Ona ih je navodila na seks, a pošto nisu imali da joj plate, ona ih je tjerala da prose i daju joj novac. Sada su bolesni.

Tokom istrage utvrđeno je da su četvorica dječaka iz Beograda, a jedan iz Čačka i Valjeva.

Vesna nije radila sama, imala je makroa za kojim sada policija traga. Ovim slučajem se bavi i tužilaštvo. Ona tvrdi da nije znala da je bolesna, ali sumnja se da laže.

Kod svih dječaka je potvrđen virus hepatitis, a sumnja se i na HIV. U toku je istraga kako bi se utvrdilo da li je Vesna namjerno imala spolne odnose sa dječacima, kako bi im prenijela virus.

Koliko je ona zarazila ljudi, još se utvrđuje jer tokom odnosa nije koristila zaštitu.

KOMENTARI