instant fap
NaslovnicaMagazin

Rat superheroja i tenisica! Spider-Man protiv Batmana, Reebokice protiv Starki

Rat superheroja i tenisica! Spider-Man protiv Batmana, Reebokice protiv Starki

Na čijoj ste strani? Preferirate li Marvelove ili DC-jeve junake? Debele Reebokice ili lagane starke? U kinima će posljednji nastavak Batmanove trilogije pokušati skinuti Avengerse – koji su zgrnuli preko milijarde dolara – a na tržištu tenisica također imate izbor između omiljenih strip-junaka.

Dobro, zapravo… Vi nemate jer ne šipaju u Hrvatsku. Ali eto, znajte da postoje. Converse se udružio s DC-jem te omogućio dizajniranje vlastitih starki sa znakovljem Batmana, Jokera, Riddlera i Catwoman, a mogu se i različito ofarbati. S druge strane, Marvel i Reebok složili su svoju kolekciju patika i… Prilično su napadne i kičaste, ne?

Avengersi su prošlog mjeseca rasturili na kino blagajnama, a Marvelov filmski studio će i dalje štancati nastavke. Thor 2 i Iron Man 3 stižu iduće godine Captain America 2 ljeto kasnije, Mark Ruffalo će dobiti svoj film o Hulku (petnaesti ili koji već u posljednjih deset godina), a drugi dio Avengersa je također neizbježan.

Na DC-jevoj strani… Jedan reboot franšize završava, drugi tek počinje – Nolan će završiti svoju trilogiju o Vitezu tame, a odmah potom Andrew Garfield uskače u crveno-plavo Spider-Manovo odijelo.