instant fap
NaslovnicaMagazin

Sabin iz Banje Luke vozi Lamborghini da ljudima “vadi mast”

Sabin iz Banje Luke vozi Lamborghini da ljudima “vadi mast”

Nije sve u ljubavi, ima nešto i u želji. Ovako bi se u najkraćem mogao opisati odnos neobičnog dvojca – “lamborghini gallarda“ i njegovog vlasnika, Sabina Mujkića (27) iz Banje Luke, koji već nekoliko dana zabavljaju ljude na društvenim mrežama – Facebook i Twitter.

I dok mnogi vlasnici “bjesnih” automobila tvrde da svoje “ljubimce” na četiri točka uglavnom voze i održavaju zbog velike ljubavi prema njima, sa Sabinom to nije slučaj.

On kaže da, između njega i njegovog “žutog” mezimca, koji se nalazi u njegovom vlasništvu četiri godine, nema ljubavi. Između njih postoji samo želja.

9b5b732dab7648be0d96986983ea60d9

– Kada vozim ovaj automobil, imam isti osećaj kao da vozim, recimo, “golfa 1”. Jednostavno, “lamborgini” vozim da drugi vide šta imam. Stotinu litara benzina može da stane u rezervoar ovog vozila, a to košta 150 eura, odnosno skoro 300 KM. Troši 30 litara na 100 kilometara gradske vožnje, pa ukoliko neko misli da može da izađe na kraj sa ovim četvorotočkašem neka izvoli. Neka slobodno dođe, ja sam spreman da mu dam vozilo da se provoza”, kazao je Sabin.

Popravak, ne krije, “papreno košta“. Samo ukoliko se, recimo, istroši pakna, za to mora iskeširati 10.000 eura.

Automobil stao zbog baterije

Nije mu, kaže, jasno kako je neko mogao da ga slika dok je iz kanistera sipao gorivo u vozilo. To je, smatra, mogao da uradi neko ko je “bolestan u glavu” i ljubomoran na ono što on poseduje.

“Najveća tragedija je da uopšte nisam ostao bez goriva, a ljudi prave sprdnju od toga, kako mogu da vozim ovakav automobil i da sebi dozvolim da sipam gorivo nasred puta. Istina je da je automobil stao zbog baterije. Nije originalna, pa mi pravi probleme. U Švedskoj inače nemaju lamborghinijev servis, on postoji samo u Danskoj. Naručio sam bateriju, očekujem da stigne, a za sada se snalazim sa ovom”, iskren je Sabin.

KOMENTARI