instant fap
Naslovnicainmedia danas

Said Midžan novi predsjednik Podgrmeča

Said Midžan novi predsjednik Podgrmeča

Nogometni klub Podgrmeč iz Sanskog Mosta nastavak sezone dočekuje sa novim rukovodstvom. Za predsjednika kluba izabran je nekadašnji igrač Said Midžan koji naglašava da je pred novoizabranim Upravnim odborom puno posla i težak zadadatak da najstariji sanski sportski kolektiv ponovo vrate na put nekadašnje slave.

U sali Općinskog vijeća u Sanskom Mostu sinoć je održana vanredna Skupština NK Podgrmeč, na kojoj je izabrano novo rukovodstvo kluba. Za predsjednika Upravnog odbora ujedno i predsjednika kluba je imenovan nekadašnji igrač Said Midžan, dok će funkciju potpredsjednika obavljati Elvis Pašić, a predloženi ostali članovi novog rukovodstva kluba su: Hikmet Aganović,Muhamed Huzeirović,Mirzet Kamić,Hikmet Kurbegović,Ernad Seferović,Selvir Korlat i Fazir Vukalić.

Kako nas je upoznao novi predsjednik Podgrmeča, novoizbrani Upravni odbor će odmah sutra održati sjednicu na kojoj će se dogovoriti konkretni zadaci budućeg djelovanja sa ciljem da sanski drugoligaš izbori plasman u Prvu nogometnu ligu Federacije BiH.

Također, posebna pažnja će se posvetiti omladinskom pogonu kluba, te realizaciji započetih i budućih infrastrukturnih projekata, a Midžan je posebno istakao tešku finansijski situaciju u klubu.

Novoizabrani predsjednik Nogometnog kluba Podgrmeč ističe da je biti na čelu ovog kolektiva izuzetna čast s obzirom na njegovu dugu i bogatu tradiciju, ali i velika obaveza s obzirom na trenutno stanje u kojem se klub nalazi.

KOMENTARI