instant fap
NaslovnicaSanski MostLokalne teme

Sanski penzioneri i ove godine mogu nabaviti ogrjev na rate

Sanski penzioneri i ove godine mogu nabaviti ogrjev na rate

Udruženje penzionera općine Sanski Most i ove je godine osiguralo za svoje članove mogućnost nabavke ogrjevnog drveta na rate za narednu godinu, a s tim u vezi nedavno je i počeo upis drva u sanskom udruženju penzionera.

Prema riječima Ismeta Seferovića, predsjednika udruženja, za očekivati je da će isporuka ogrijevnog drveta za sanske penzionere u 2021. godini biti izvršena u onoj mjeri u kojoj je Udruženje penzionera Sanski Most i planiralo.

Za razliku od prethodnih godina, u kojima je nabavka ogrjeva vršena kod samo jednog dobavljača, u ovom slučaju, od strane Unsko-sanskih šuma, ovoga puta u udruženju penzionera su odlučili da se mogućnost nabavke i isporuke ogrjeva izvrši kod nekoliko različitih dobavljača.

Pored toga, novina je i da penzioneri ogrjev mog naručiti na nekoliko načina, bilo da se radi o cjepanica ili metricama, a postoji mogućnost narudžbe i peleta. Upis se vrši u prostorijama udruženja svakog radnog dana, i trajaće do kraja ove godine, a prilikom upisa obavezno je posjedovanje posljednjeg čeka od penzije i lične karte.

KOMENTARI