instant fap
Naslovnicainmedia danas

Šejla Zonić ispisala historiju u “Zvezdama Granda”

Šejla Zonić ispisala historiju u “Zvezdama Granda”

Pored sjajnog pjevanja, Šejla se pronašla i u autorskim vodama

Iz kruga u krug transformacije Šejle Zonić nisu ostale nezapažene, međutim svojom promjenom prošle subote uspjela je da iznenadi i Sašu Popovića koji je ostao zatečen kada je ugledao na velikoj sceni, a pjesmom koju je izvela ostavila je sve bez riječi.

Naime, Šejla se pojavila sa mokrom kosom, a nakon spektakularnog nastupa otkrila je kako je došla na tu ideju.

– Malo sam pokisla danas, odlučila sam se da ne sušim kosu – našalila se pjevačica koja je otkrila kako nije puno razmišljala o kombinaciji koju je ponjiela.
 

Žiri je bio oduševljen numerom “Ne dam ovo malo duše“ koju je po prvi put u “Zvezdama Granda“ izvela upravo Šejla Zonić.

– Malo sam istraživala ranije nastupe drugih takmičara, kroz ranije sezone i nisam vidjela da je iko pjevao ovu pjesmu. Trebala je neka promjena, da se presječe taj dosadašnji repertoar i htjela sam da sa svojom mentorkom baš nešto ludo napravimo i neočekivano – objasnila je ona.

Pored sjajnog pjevanja, Šejla se pronašla i u autorskim vodama, o čemu je otvoreno govorila za Grand.
 

– Napisala sam za Olju Bajrami jednu pjesmu, tako da sam se oprobala i u autorskim vodama. Ne mogu da kažem još za sebe da sam zreo autor, mada pišem i za sebe pjesme, vidjet ćemo – zaključila je za Grand

KOMENTARI