instant fap
Naslovnicainmedia danas

Šejla Zonić objavila snimak s Kemalom Malovčićem, malo ko zna da joj je on daidža

Šejla Zonić objavila snimak s Kemalom Malovčićem, malo ko zna da joj je on daidža

Nekadašnja članica grupe Divanhana Šejla Zonić putem društvenih mreža često oduševi svoje pratitelje. Nedavno su njeni pratitelji ostali oduševljeni snimkom na kojem pjeva s Kemalom Malovčićem.

Kao pravi dajdža, Kemal joj je dao mnoge savjete u životu koje ona i danas posluša. Ona se ove subote po prvi put pojavila na najvećem regionalnom muzičkom takmičenju Zvezde Granda.

No, ovo nije prvi put da Šejla objavljuje snimke s nastupa s Kemalom Malovčićem. Naime, on je otpjevao nekoliko pjesama i na njenoj svadbi pa su se njeni pratitelji pitali otkud da je Malovčić došao na njenu svadbu, budući da se on u posljednje vrijeme rijetko pojavljuje u javnosti.

“Na ovoj fotografiji smo Kemal Malovčić i ja prije 28 godina, a tu je i moja mama. Otkrit ću vam nešto što malo ko zna o meni”, rekla je Šejla na početku svoje objave.

“Mnogi su me pitali da li imam nekog od koga sam naslijedila muzički talent. Pa naravno. Imam. Mnogi vole njegovu muziku, a mnogi baš i ne, ali i to je uredu. On je moj daidža, mamin brat. On je Kemal Malovčić”, objasnila je Šejla.

Inače, Šejla je vrlo aktivna na svom Instagram profilu gdje često dijeli izvedbe s nastupa i putovanja, a svoje fanove znala je počastiti i interesantnim obradama stranih pjesama na balkanski način.

KOMENTARI