instant fap
Naslovnicainmedia danas

Sjajan uspjeh filma Amanet

Sjajan uspjeh filma Amanet

Baš dugo nisam ništa s vama podijelio. Kad god nešto i objavim, objavim zbog radosti, ushićenja i želje da dragost i sreću sa više osoba podijelim. E pa tako vam je i sad, pa kome mrsko nije, neka čita kad je džaba .

Pročitajte ispod u komentarima šta drugi pišu – neka vam to ispriča priču o nama.

Prije dvije godine, kada je film Amanet prvi put zaigrao u kinima, imali smo neka očekivanja, ali ona su bila minimalna.

Jer ipak, prvi se mačići u vodu bacaju, a ovo je nama, iako smo se nasnimali i isproducirali različitih video materijala na skoro svim kontinentima, prvi igrani film. Mnogo je tu izazova i glavobolja o kojima ću pisati ili pričati nekom drugom prilikom.

No, ludi kakvi i jesmo, bacili smo se u projekt, završili ga i pustili vama svima – publici, da budete ultimativne sudije našeg djela.

Možda smo trebali i povjerovati da imamo nešto golemo u rukama kad nas je predstavnik Paramount Picturesa i Universal Studiosa odlučio distribuirati prema kinima. Znaju ljudi namirisati dobar film, šta li.

Ali, džaba sve. Svi komentari naših bližnjih su nama bili nerelevantni. Kontamo, vole nas, pa nam neće istinu kazati.

Možda nas tješe? Stidljivo lažu kako je hit, dobar, najbolji ikad?

Haj znaj.

Termin premijere bio je prvog novembra u 2022. godini. Cineplexx i CineStar aminovali. Prva lokacija – Sarajevo.

Na dan premijere, kao i skoro svaki prethodni – mi smo svi u grču.

Kako li će publika reagovati? Hoće li biti mrtva tišina i izlazaka iz kina? Šta ako nas budu gađali kokicama? Možda se nismo trebali upuštati u svijet filma..?

Svašta insanu na pamet padne. Ulog je velik, a večeras ćeš saznati jesil’ bos ili hadžija.

Na dan premijere nam javljaju da će otvoriti još jednu dvoranu za premijerno prikazivanje, jer je velik interes. Svi oko nas to vide kao pozitivnu stvar, a nas još više steže i grči. “Duplo više naroda da nam se smije”, mislimo.

KOMENTARI