Spoji & Usvoji – Vas neće ostaviti ravnodušnim

HomeLokalne temeSanski Most

Spoji & Usvoji – Vas neće ostaviti ravnodušnim

BRAVO Sjajan uspjeh Darisa Filovića

Poštovani roditelji, draga djeco, pred nama je dugo očekivani projekat Spoji & Usvoji, koji je nakon nekoliko mjeseci predanog rada konačno ugledao svjetlo dana.

Ovaj nesvakidašnji projekat namijenje je našim najmlađima, a koji se sastoji od knjige-bojanke/slikovnog riječnika i video materijala DVD-a u trajanju do 62 minute.

Na jedan inovativan, savremen i atraktivan način koncepirali smo ovaj projekat putem kojeg će djeca kroz igru i zabavu učiti arapsko pismo i upoznati se sa osnovnim pojmovima na bosanskom, engleskom i arapskom jeziku, te usvajati osnovne vrijednosti i spoznaje. 

Posebnu pažnju smo posvetili igranim scenama u multimedijalnom dijelu projekta putem kojih će djeca na jedan nenametljiv, interensantan i shodno njihovom uzrastu prihvatljiv način, usvajati nova znanja, pouke i spoznaje.

Omogućimo našim mališanima da na njima interesantan i zabavan način uplove u prve vode učenja stranih jezika. Naša djeca su naš emanet, a investiranje u njih će nam se kao cjelokupnom društvu svima u budućnosti višestruko vratiti.

Knjigu bojanku ”Spoji & Usvoji” uz koju ćete dobiti i poklon dvd, možete naručiti po promotivnoj cijeni od 10 KM putem telefona +387 62 95 66 00 ili +387 62 96 69 95 ili putem e-maila: [email protected]

Spoji & Usvoji – Vas neće ostaviti ravnodušnim..

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0