instant fap
NaslovnicaMagazin

“Srpski rulet”: Opasne seks-zabave na kojima jedna osoba ima HIV postaju sve popularnije

“Srpski rulet”: Opasne seks-zabave na kojima jedna osoba ima HIV postaju sve popularnije

Kao da na nas slavenske narode i ovako ne gledaju kao na divlje i ekstremne barbare koji svijetu donose samo bol, patnju i totalnu ludost, sada se pojavljuju neprovjerene informacije kako jejedan od najopasnijih seks-trendova potekao upravo iz ovih krajeva, točnije Srbije. Radi se o varijanti seks-ruleta, opasne igre u kojoj grupa ljudi ima seksualne odnose bez ikakve zaštite, ajedan od sudionika je zaražen HIV-om. Naravno, nitko od drugih sudionika ne zna tko je osoba koja nosi bombu, a upravo taj faktor očito izaziva seksualno uzbuđenje.

Iako doktori diljem svijeta tvrde kako su se ovakve zabave počele širiti poput kuge, srpska striptizeta Tijana tvrdi kako je trend zapravo započeo prije par godina upravo u Srbiji. Čak je i dosta dugo poznat upravo kao srpski seks-rulet iliti varijanta ruskog ruleta u kojoj je metak u cijevi pištolja zapravo metak u cijevi nečijeg penisa ili vagine. Naravno, tvrdnje srpske striptizete valja uzeti sa dozom skepse, ali uopće nas ne bi začudilo da su upravo ovakve stvari ono što mi poklanjamo svijetu.

Inače, mnogi ovakve ekstremne susrete nazivaju i “plavim partijima” jer sudionici često prije samog snošaja uzimaju plave anti-virusne pilule kako bi smanjili rizik od prijenosa bolesti (znači, varaju!). Uglavnom se održavaju među gay populacijom, a oni koji su upoznatiji s ovom scenom tvrde kako takve zabave organiziraju i na njima sudjeluju bogataši i sama društvena elita. A ako ih to napaljuje, neka ih… samo vjerojatno nisu niti svjesni ili ih pak uopće nije briga da takvim ponašanjem i olakotnim shvaćanjem još uvijek smrtonosnog virusa dovode i nas obične budale u opasnost!

KOMENTARI