instant fap
NaslovnicaUncategorized

Šta o muškarcu govore njegove fantazije?

Šta o muškarcu govore njegove fantazije?

Šta psiholozi i seksolozi imaju da kažu o najčešćim muškim seksualnim fantazijama? Evo šta se krije „iza“.

Seks na javnom mestu
On je adrenalinski „džanki“, koji žudi za uzbuđenjem, ali pomalo uživa i u poziranju. Bilo da je ponosan na vas, ili na svoj sopstveni izgled, njemu se u stvari dopada ideja da ga neko nepoznat posmatra, kaže za Cosmopolitan psiholog dr Glorija Brejm. Kako da mu izađete u susret? Zgrabite ga ispod stola u restoranu i šapnite da mislite da konobar tačno zna šta se dešava.

Vezivanje
Ne brinite, iza ovoga se krije samo bezazlena želja da ima kontrolu nad svojim i vašim uživanjem, kaže dr Brejm. Ako su vezivanje ili lisice suviše za vas, pustite ga neka vam čvrsto drži ruke iznad glave dok vi ležite i uživate.

„Trojka“ sa dve djevojke (i njim u glavnoj ulozi)
– Senzualan je, voli žene i želi da bude preplavljen uzbuđenjem – kaže dr Brejm. Vama je to neprihvatljivo? Ništa strašno, odgovarajuća zamjena može biti i neki erotski film koji ćete pustiti kada sljedeći put budete stupili u akciju. Ili, ako bi vam i to bilo suviše neprijatno, nikom ništa – neka to ostane samo njegova fantazija. U svakom slučaju, sanjarenje o seksu sa dve devojke ne znači da vas on ne voli i da ga više ne privlačite. Budite bez brige.

„Đak i učiteljica“
Ne, ovo ne znači da se i dalje loži na hemičarku iz gimnazije…
– Ova i slične fantazije muškarce vraćaju u tinejdžerske godine, kada su im hormoni divljali, a seks bio još pomalo tabu. Ova fantazija stavlja ženu u poziciju moći, što mnoge muškarce veoma uzbuđuje, jer je time njihova odgovornost manja, nema pritiska i mogu da se opuste i uživaju – objašnjava dr Brejm.

Seks sa ženom koju ne poznaje
Čezne za strašću i uzbuđenjem bez odgovornosti koju nosi „ozbiljna veza“. – Ovaj scenario donosi mu slobodu, jer nema razloga da se brine oko toga kako će se „pokazati“ – kaže dr Brejm.
Kako da mu ispunite ovu fantaziju? Dođite odvojeno u kafić ili restoran u kojem niste bili do tada, pravite se da se ne poznajete, neka vam pošalje piće, a vi mu dozovolite da vas „pokupi“ bez mnogo razgovora.