instant fap
NaslovnicaMagazin

Sting 19. marta 2022. godine u Zetri

Sting 19. marta 2022. godine u Zetri

Jedna od najvećih muzičkih zvijezda današnjice Sting održat će koncert prvi put u Sarajevu, 19. marta 2022. godine, u 20 sati u Olimpijskoj dvorani “Juan Antonio Samaranch” na Zetri.

Najveći regionalni nezavisni promoter, produkcija Avalon dovodi Stinga sa “My Songs Tour”, što je, poslije koncerta irske grupe U2 1997. godine, jedini dolazak pop-rock izvođača sa svjetske A-liste u Sarajevo do danas.

Ulaznice su, u ograničenom broju, u prodaji od petka, 12. novembra, od 9 sati preko servisa kupikartu.ba. Za sarajevski koncert Stinga publika iz cijele Bosne i Hercegovine kao i čitavog regiona će imati priliku kupiti ulaznice po najjeftinijoj cijeni na cijeloj evropskoj turneji: parter 69 KM, fan-pit (samo 1500 karata) 99KM i tribine 99KM.

– Posebno smo uzbuđeni pred ovaj muzički spektakl jer nakon više od stotinu organiziranih koncerata u proteklih 15 godina i to najvećih muzičkih imena današnjice u Skoplju, Beogradu, Zagrebu, Ljubljani, Sofiji, Bukureštu, dolazak Stinga nam je prvi koncert u Sarajevu! – ističe Boban Milošeski iz produkcije Avalon.

Koncertu će moći prisustvovati svi koji pokažu dokaz o vakcinaciji ili preležanom COVID-19 u posljednjih šest mjeseci, a bit će osigurano i testiranje pred dvoranom. 

Koncert će trajati dva sata i bit će sastavljen od Stingovih najvećih hitova (Every Breath You Take, Message In A Bottle, Englishman in New York, Fragile, Shape Of My Heart, Desert Rose), ali će istovremeno biti i promocija novog albuma “The Bridge” koji izlazi 19. novembra i već je najavljen uspješnim radijskim hit-singlom “Rushing Water”. Kao specijalni gost, koncert će otvoriti 45-minutni nastup Joe Sumnera sa svojim bendom.

KOMENTARI