instant fap
NaslovnicaMagazin

Stiže još jedna beba u slavnu porodicu, kraljica Elizabeta oduševljena

Stiže još jedna beba u slavnu porodicu, kraljica Elizabeta oduševljena

Još jedna beba stiže u kraljevsku porodicu. Princeza Beatrice i grof Edo Mapelli Mozzija čekaju prvu bebu, potvrdili su iz palače.

“Beatrice i Edoardo počašćeni su što mogu podijeliti vijest kako očekuju bebu koja bi trebala doći na jesen ove godine. Kraljica Elizabeta je obaviještena i ostatak porodice oduševljen je ovom viješću”, stoji u službenoj objavi “The Royal Family”.

Brojni obožavatelji kraljevske porodice zatrpali su objavu pozitivnim komentarima. Čestitke su se nizale iz minute u minutu, a fanovi nisu krili oduševljenje.

“Bit ćeš divna majka. Čestitamo”’, samo su neki od komentara ispod fotografije.

Beatrice i Edo su se vjenčali na ljeto prošle godine u intimnoj ceremoniji u dvorcu Windsor nakon nekoliko odgoda zbog pandemije i skandala koji je izazvao njen otac, princ Andrew, kad se saznalo da je bio povezan s pokojnim seksualnim predatorom Jeffreyem Epsteinom, piše Story.hr.

Podsjetimo, ljubavni par visokog staleža upoznao se na vjenčanju princezine sestre, 30-godišnje Eugenie. Zaručili su se nakon svega godinu dana u njegovoj rodnoj Italiji, a zaruke su obilježili velikim dijamantnim prstenom. Grof, koji se obogatio baveći se vlastitim biznisom, tačnije na nekretninama, imao je i zaručnicu s kojom ima spomenutog sina Christophera. Naravno da to nije pasalo kontroverznoj kraljevskoj porodici, ali izgleda da je ljubav u tom slučaju pobijedila.

KOMENTARI