instant fap
NaslovnicaLokalne temeSanski Most

“Sve dok te bude imalo” by Haris Dubica&Edvin Mulalić

“Sve dok te bude imalo” by Haris Dubica&Edvin Mulalić

Dok se publika u cijeloj regiji priprema za ljetne koncertne spektakle Dine Merlina, ovih dana objavljen je teaser za njegov novi videospot za pjesmu “Sve dok te bude imalo”, koji je sniman u sarajevskoj Vijećnici.

Merlinov menadžment potvrdio je nedavno da je snimanje posljednjih scena nedavno završeno u sarajevskoj Vijećnici, te da će novi videospot jako brzo ugledati svjetlo dana.

Sve dok te bude imalo jedna je od najzapaženijih pjesama na posljednjem albumu Hotel Nacional, koji je prije tačno tri godine ušao u historiju kao prvi album nekog umjetnika iz regiona koji je dospio na prestižnu Billboard World Albums top listu.

Videospot za nju sniman je punih godinu dana, a da će Dino Merlin posljednjim projektom publici prirediti pravu vizuelnu poslasticu nagovještava lista saradnikakoja uključuje bh. režiserski dvojac s adresama u Švicarskoj i Njemačkoj – Haris Dubica i Edvin Mulalić, talentirani mladi kinematograf i Dubicin dugogodišnji saradnik.

Fotografiju koju potpisuje Admir Švrakić u raskošnoj post-produkciji obogatili su grafički dizajner Zahid Lagumdžić i ko-režiser Edvin Mulalić tehnikom paralaxa ili tzv. 2.5D pomoću kojeg slike autora Safeta Hadžimusića naizgled ožive stvarajući dojam da protagonista lebdi u oblacima ili stoji na vodi.

Osim Dine, glavne uloge u spotu tumače mlade i talentirane nade bh. glumačkog neba Armin Omerović i Aida Bukva.

KOMENTARI