instant fap
NaslovnicaMagazin

Tešanjski iluzionista Staneli oduševio žiri hrvatskog Supertalenta

Tešanjski iluzionista Staneli oduševio žiri hrvatskog Supertalenta

Iluzionista Staneli, rodom iz Tešnja, dobio je prvi ovosezonski zlatni taster na hrvatskom Supertalentu, a svojim nastupom protekle noći najviše je oduševio Maju Šuput.

Ovaj 25-godišnji iluzionist žiri hrvatskog Supertalenta ostavio je bez riječi nakon svog performansa koji je nagrađen najvećom nagradom u kvalifikacionom dijelu takmičenja.

Svoj performans započeo je balansiranjem kolica na bradi, nakon čega je prešao na trik s novcem, a iz minute u minutu demonstrirao je nove trikove koji su izmamili gromoglasne aplauze. U glavnom dijelu nastupa njegova asistentica bila je članica žirija Maja Šuput.

U performansu koji je izveo Maja je izvukla “najbitniju kartu u svom životu”, na kojoj je umjesto broja 8 bila fotografija nje i njenog djeteta, što je izmamilo suze na njenom licu.

“I da se ovo nije dogodilo morala bih vam reći da je ovaj nastup bio stvarno fenomenalan”, kazala je Šuput kroz suze.

Ni drugi članovi žirija Martina, Janko i Davor nisu bili bez pohvala za Tešnjaka, a na kraju prije pritiska na zlatni taster, Šuput je kazala da ju je dirnuo nastupom.

“Kao neko ko može biti motivacija i poticaj drugima i kao neko ko može definitivno pokazati, ako želi, da može napraviti sve što hoće, od mene imaš…”, kazala je Šuput te pritisnula prvi ovosezonski zlatni taster.

KOMENTARI