instant fap
Naslovnicainmedia danas

U Sanskom Mostu održan seminar za frizere

U Sanskom Mostu održan seminar za frizere

U organizaciji Asocijacije frizera i kozmetičara Unsko sanskog kantona jučer je održan seminar za obrtnike iz Sanskog Mosta koji se bave ovim poslom. Bila je to prilika za druženje, ali i razmjenu znanja i iskustava.

Seminar je izazvao veliko zanimanje kod sanskih frizera i kozmetičara, a u saradnji s krovnim udruženjem koje okuplja one koji se bave ovim djelatnostima u Federaciji BiH, priređen je dukativi sadržaj i pokazne radionice.

Bila je ovo prilika za upoznavanje s novim dostignućima, znanjima i praksama, te trendovima koji su danas prisutni u svijetu. Predstavnici pomenute Asocijacije su istakli kako im je cilj da se ovakvi seminari održe u svim gradovima i općinama na području Unsko sanskog kantona.

Asocijacija koja okuplja frizere i kozmetičare u Unsko sanskom kantonu oformljena je prije dva mjeseca i u vrlo kratkom roku pristupilo joj je preko 200 članova.

Osim prenošenja znanja i iskustava, za cilj imaju i zaštitu interes svih onih koji se danas bave ovom branšom te stvaranje ambijenta za bolje poslovanje.

KOMENTARI