instant fap
NaslovnicaPozitivne priče

U stanu Monice i Rachel iz “Prijatelja” može se prespavati za 20 dolara

U stanu Monice i Rachel iz “Prijatelja” može se prespavati za 20 dolara

Nedugo nakon što je službeno objavljen datum premijere nove epizode popularnih “Prijatelja”, 27. maja, Booking.com nudi jedinstveno iskustvo – za manje od 20 dolara možete boraviti u njujorškoj replici stana i ostalih prostorija u kojima je snimana jedna od najpoznatijih američkih serija, pišu američki mediji.

U hotelu The Friends Experience, smještenom u četvrti Gramercy na Manhattanu na broju 130 East, na uglu 23 ulice i Avenije Lexington zainteresiranima se nudi noćenje u njujorškom apartmanu Monice i Rachel za samo 19,94 dolara.

I premda su scene serije iz unutarnjih prostora snimane u studiju u Los Angelesu, vanjski dio zgrade u kojoj su živjeli slavni ‘prijatelji’ nalazi se u New Yorku.

Stan Joeya i Chandlera; Foto: Booking.com

The Friends Experience je dvoetažni prostor u kojemu je posjetiteljima na raspolaganju 18 prostorija s originalnim rekvizitima i kostimima i moguće je rekreirati najpoznatije scene iz serije.

Zainteresirani mogu zaviriti kroz ljubičasta vrata stana u kojemu su živjele Rachel i Monica i opustiti se na naslonjaču Chandlera i Joeya nakon što odigraju partiju malog nogometa ili isprobati neke od originalnih kostima iz serije.

Kafić u kojem su se okupljali “Prijatelji”; Foto: Booking.com

Za posjetitelje je navečer organizirana posebna večera, a ujutro se mogu zavaliti u kultnu narandžastu sofu uz kavu i pecivo u poznatom Central Perku, kafiću u kojemu se slavna šestorka redovno okupljala.

Cijena jednog noćenja ovaj put iznimno iznosi 19,94 dolara, što je simbolična brojka, jer je prva epizoda serije premijerno prikazana 1994, a moguće je rezervirati boravak od maksimalno dvije noći uzastopno.

Foto: Booking.com

Rezervacije će se moći obaviti 21. maja za boravak u apartmanima u nedjelju, 23. maja ili u ponedjeljak, 24. maja, prenosi Hina.

The Friends Experience, koji se nalazi u New Yorku i u Chicagu, otvoren je tokom cijele godine.

KOMENTARI