instant fap
NaslovnicaVijestiRegion

U Zagrebnu su za 20 sati zabilježena čak četiri napada na strance

U Zagrebnu su za 20 sati zabilježena čak četiri napada na strance

Zagrebačka policija intenzivno pokušava da utvrdi da li se radi o istoj bandi ili o odvojenim slučajevima.

U Zagrebnu su za 20 sati zabilježena čak četiri napada na strane državljane. Nepalac, Egipćanin, Indijka i Filipinac bili su laka meta zagrebačkih razbojnika koji su ih uz upotrebu fizičke sile napali na ulicama širom grada, a potom i pokrali, piše Jutarnji.

Prva neprijatnost zbog koje se za pomoć obratio policiji bila je u jedan sat poslije ponoći, kada je 29-godišnji građanin Nepalac taksista opljačkan dok se vozio Vlaškom ulicom. 

Poslije centra, razbojnici su kasno popodne harali i na Maksimiru. Nepoznati lopov je oko 17.20 u parku na Maksimirskom perivoju opljačkao 37-godišnjeg državljanina Filipina, ukravši mu novac i mobilni telefon.

Dva sata kasnije, 61-godišnji državljanka Indije našla se na meti lopova na Trgu Ante Starčevića kod Glavne stanice. Nažalost, prekasno je shvatila da su joj ukrali novčanik sa dokumentima i novcem, pa nije imala izbora nego da prijavi krađu, a oštećena je za nekoliko hiljada evra.

Laka meta razbojnika bio je 23-godišnji državljanin Egipta kome su oko 21.30 na Zelenom trgu u Vrbiku prišli nepoznati muškarci. Opkolili su ga i uz upotrebu fizičke sile oteli mu novac, oštetivši ga za nekoliko stotina evra.

Zagrebačka policija intenzivno pokušava da utvrdi da li se radi o istoj bandi ili o odvojenim slučajevima koji se trenutno vode kao dve krađe i dve pljačke.

KOMENTARI