instant fap
Naslovnicainmedia danas

Uhapšen mladić koji je osumnjičen da je pretukao karatistkinje u Ključu

Uhapšen mladić koji je osumnjičen da je pretukao karatistkinje u Ključu

Mlađi muškarac koji se sumnjiči da je izvršio nasilje nad dvije 18-godišnjakinje u njihovom stanu u gradu Ključu uhapšen je danas, potvrđeno je. Mladić se sumnjiči za nasilno ponašanje te nanošenje tjelesnih povreda, a istraga o ovome slučaju je, kako su nam rekli iz policije, u toku. 

Pretučene su reprezentativke Bosne i Hercegovine u karateu, sestre blizankinje Ema i Ena Selman, o čemu smo ranije pisali.

Podsjetimo, Ema je na svome Facebook profilu podijelila fotografije koje ilustruju fizičke povrede koje je zadobila.

“Želim svima javno da kažem o situaciji o kojoj su upoznati mnogi građani Ključa. Desilo se sinoć u ponoć (petak na subotu) da je na moja vrata pokucala vidno pijana osoba i ušla mi u stan kako bi mene i moju sestru istukla i fizički zlostavljala. Adel Vučkić je izvršio nasilje na meni. Ja sam žrtva nasilja jedne pijanice. Nije me sramota, ovo nije moje poniženje, već njega i njegove porodice. Ne znam na koji nivo može muškarac spasti da udari žensko. Adele Vučkiću ovo mene ne boli, ja se ne stidim. Ti si taj koji se treba stidjeti”, poručila je Ema.

Karatistkinja je potom dodala kako joj je “dosta nasilja nad ženama”.

“Nemojte misliti da će žene šutjeti. Nećemo. Mi imamo svoja prava. Predlažem svim ženama da nikad ne trebaju šutjeti nad nasiljem! Dosta ljudi pisanja o situaciji koja je bila. S ovim me nećete poniziti. Ja iz ovog ustajem samo jača”, napisala je.

Inače, Ema je prošle godine učestvovala na Evropskom prvenstvu za juniore u Danskoj gdje je osvojila sedmo mjesto, a također je bila proglašena i za najbolju juniorsku sportistkinju Unsko-sanskog kantona.

KOMENTARI