instant fap

Ulaznice u prodaji: Veliki humanitarni spektakl u Krajini

Ulaznice u prodaji: Veliki humanitarni spektakl u Krajini

U toku su posljednje i završne pripreme za veliki krajiški humani spektakl u režiji naših Zmajeva. Kao što je već i poznato, u organizaciji našeg reprezentativca Senijada Ibričića odigrat će se u Bihaću 03.01.2014. godine humanitara utakmica pod nazivom „Ibričić i prijatelji“, a sav prihod od ulaznica ide za izgradnju spomen obilježja tragično stradalim navijačima, Ljutim Krajišnicima (Hasib, Vildan i Almir), pri povratku iz Litvanije.

Naime, jučer je u Bihaću održan posljednji sastanak Organizacionog odbora gdje su definisane preostale i završne stvari vezane za ovu utakmicu. U prodaju je pušteno 2. 000 ulaznica koje možete nabaviti u svim gradovima USK-a po cijeni od 10 KM. Također, molimo sve one koji paniraju doći i podržati ovu humanu akciju da ulaznice nabave na vrijeme, zbog nepotrebnih gužvi i komplikacija.

Pored generalnog pokrivitelja ove manifestacije Općine Bihać i načelnika mr.sci. Emdžada Galijaševića, u realizaciju ovog projekta uključio se i N/FS BiH na čelu sa predsjednikom Elvedinom Dinom Begićem i generalnim sekretarom Jasminom Bakovićem, koji su također najavili svoj dolazak kako bi odali počast tragično stradalim navijačima, Hasibu, Vildanu i Almiru.

Prema do sada poznatim imenima koji će doći u Bihać možemo sa sigurnošću reći da nas očekuje najveći fudbalski spektakl do sada na ovim prostorima, gdje ćete moći uživati u majstorijama našim Zmajeva, ali i na dijelu ćemo moći vidjeti naše glumce, pjevače, novinare… Uz sav taj užitak činimo i veliki humani gest, jer svojim dolaskom pomažete u izgradnji spomen obilježja koje će zauvijek podsjećati na naše Ljute krajišnike, te ćemo ih skloniti od zaborava.
Program počinje u 17:00 h u Gradskoj dvorani „Luke“, a poslije revijalnog sportskog programa druženje se nastavlja uz after party u disco clubu „Planet Hollywood“.

PRODAJNA MJESTA ZA ULAZNICE PO GRADOVIMA USK-A:

BIHAĆ:
– Sportski Savez USK ( Od 8:00 h – 15:00 h )

KLJUČ:
– Caffe : “Kaffers-Centar”

VELIKA KLADUŠA:
– Caffe: „Armani“ , „Grand“ i „La Costa“
– Vrnograč: Alcom – Commerce

SANSKI MOST:
– Caffe: „17“

CAZIN:
– Restoran „Swis“

BUŽIM:
-Uskoro

KOMENTARI