instant fap
Naslovnicainmedia danas

Uspješna priča Maje Memić

Uspješna priča Maje Memić

Velika nam je čast da ugostimo Maju Memić, marketing konsultanticu. Kao i inače, očekuje nas super druženje i korisnog znanja.

Svi koji se prijave, pojave i drugima dojave moći će kroz konkretne primjere čuti i naučiti:

– Š𝐓𝐀 𝐭𝐨 𝐳𝐧𝐚𝐜̌𝐢 𝐛𝐢𝐭𝐢 𝐛𝐫𝐞𝐧𝐝; 𝐭𝐫𝐞𝐛𝐚𝐭𝐞 𝐥𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐳𝐯𝐨𝐝?

𝐊𝐨𝐣𝐚 𝐣𝐞 𝐮𝐥𝐨𝐠𝐚 𝐩𝐬𝐢𝐡𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐣𝐞 𝐢 𝐞𝐦𝐨𝐜𝐢𝐣𝐚 𝐮 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐚𝐣𝐢 𝐢 𝐧𝐚𝐬𝐭𝐚𝐣𝐚𝐧𝐣𝐮 𝐛𝐫𝐞𝐧𝐝𝐚?

– 𝐔𝐭𝐢𝐜𝐚𝐣 𝐧𝐨𝐯𝐢𝐡 𝐤𝐚𝐧𝐚𝐥𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐦𝐨𝐜𝐢𝐣𝐞; 𝐤𝐨 𝐬𝐭𝐞 𝐢 𝐣𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐥𝐢 𝐛𝐫𝐞𝐧𝐝 𝐬𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐢 𝐬𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐢𝐥𝐢𝐦𝐚 𝐧𝐚

𝐝𝐫𝐮𝐬̌𝐭𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦 𝐩𝐥𝐚𝐭𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐦𝐚?

– 𝐌𝐨𝐳̌𝐞 𝐥𝐢 𝐛𝐫𝐞𝐧𝐝 𝐝𝐚 (𝐧𝐞)𝐬𝐭𝐚𝐧𝐞 𝐢 (𝐩𝐫𝐨)𝐩𝐚𝐝𝐧𝐞?

𝐏𝐫𝐢𝐣𝐚𝐯𝐞 𝐬𝐮 𝐨𝐛𝐚𝐯𝐞𝐳𝐧𝐞 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐦 𝐥𝐢𝐧𝐤𝐚: https://bit.ly/3TacSFI 𝐢𝐥𝐢 𝐦𝐚𝐢𝐥-𝐚 𝐧𝐚 𝐢𝐧𝐟𝐨@𝐜𝐨𝐬𝐦𝐨𝐡𝐮𝐛.𝐛𝐚.

𝐁𝐫𝐨𝐣 𝐦𝐣𝐞𝐬𝐭𝐚 𝐣𝐞 𝐨𝐠𝐫𝐚𝐧𝐢𝐜̌𝐞𝐧, 𝐳𝐚𝐭𝐨 𝐬𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐣𝐚𝐯𝐢𝐭𝐞 𝐬̌𝐭𝐨 𝐩𝐫𝐢𝐣𝐞!

Maja Memić je diplomirana politikologinja, brend i biznis developer i blogerka bez dana radnog iskustva u struci, ali sa decenijskim u sferi PRa i marketinga.

Djevojčica sa košnicom u glavi koja od ničeg uvijek pokušava da napravi nešto. TEDx govornik, ambasador regionalnih marketing konferencija i članica Udruženja novinara BiH.

Zvončica u odijelu Betmena koja ne miruje i do posljednjeg zida ne odustaje. Mentorka i edukator u Centru za poslovne studije, dobitnica nagrade za najbolji blog od strane Britanske ambasade. Blizančica sa Vagom u podznaku, profesionalni hedonista koja u najgorem uvijek gleda priliku za (naj)bolje.

Od oca Zlatka i majke Danijele, dva najveća oslonca u životu. Samoj sebi najveća podrška i kritičarka koja često ne zna šta hoće, ali uvijek zna šta neće.

Ponosna vlasnica jednog psa, dvije rijetke autoimune bolesti i koja u životnom CVu ima stavku preživljavanja opsežne plućne embolije. Marketing ninja, zaljubljena u život, crnu boju i kafu. Idejni tvorac brenda #moguhocumoram by MaajaM i jedina žena iz BiH u društvu 50 najboljih regionalnih marketara po izboru stručnog portala BIZlife.rs iz Srbije.

KOMENTARI