instant fap
NaslovnicaVijestiMagazin

WhatsApp će nadograditi jednu od najpopularnijih opcija

WhatsApp će nadograditi jednu od najpopularnijih opcija

Nakon najave promjene uvjeta korištenja, dio korisnika WhatsAppa odustao je od njenog korištenja te su se okrenuli alternativama poput Signala i Telegrama.

Ipak, većina je, uz negodovanje, ostala vjerna WhatsAppu jer putem te aplikacije ionako komuniciraju s većinom ili velikim brojem prijatelja, rodbine i poznanika pa za njih nema smisla prekinuti s tom aplikacijom pa nagovarati osobe s kojima su u kontaktu na prijelaz na druge komunikacijske platforme, piše Zimo.

Ekipa iz Facebooka koji je, podsjetimo, vlasnik WhatsAppa, i prije ovogodišnjih problema konkurenciju je shvatila ozbiljno te konstantno nadograđuju aplikaciju kako bi je uskladili sa željama korisnika.

Jedan od zahtjeva velikog broja korisnika WhatsAppa bio je i uvođenje samouništavajućih, odnosno nestajućih poruka koje je prije više godina popularizirao Snapchat.

Takve su poruke naročito popularne među mladima jer njihovu komunikaciju održava tajnom (naravno, osim u slučaju da neko napravi screenshot ekrana ili snimi ekran na kojem se nalazi poruka).

WhatsApp je nedavno predstavio takvu opciju koja omogućuje aktivaciju nestajućih poruka. Kako bi se ta opcija aktivirala potrebno je kliknuti na ime kontakta – među brojnim opcijama tu se nalazi i postavka “Nestajuće poruke”, no korisnici nemaju mogućnost sami odrediti kada će poruke nestati, već će po defaultu one nestati nakon sedam dana.

Posljednje informacije koje kruže mrežom govore kako će Facebook napokon korisnicima omogućiti nove mogućnost oko nestajućih poruka. Kompanija tako već testira opciju s kojom će poruke nestati nakon 24 sata od njihova slanja.

Nema sumnje da će mnogi pozdraviti takav novitet jer se više neće morati brinuti oko brisanja dokaza iz komunikacije s prijateljima, već će poruke i multimedija iz njihovih telefona već sutra nestati.

Službenih informacija o novoj opciji još nema, no na stranici Android Police kažu, pozivajući se na pouzdane izvore, da je možemo očekivati tijekom sljedećih nekoliko mjeseci.

KOMENTARI