instant fap
NaslovnicaUncategorized

Zaposli se odmah u Sanskom Mostu/ Posao nakon srednje škole

Zaposli se odmah u Sanskom Mostu/ Posao nakon srednje škole

Kompanija Sana Tel d.o.o. širi svoje poslovanje kroz novi svremeni poslovni centar. Kompanija na tržištu BiH postoji nešto više od dvije godine i trenutno zapošljava preko 100 radnika.

Zbog potrebe širenja svog poslovanja odlučili su se investirati u izgradnju novog objekta.

Afan Šupuk, direktor kompanije govorio je o novom poslovnom poduhvatu.

“Naša kompanija aktivna je na području telemarketinga, i kroz protekle godine rada shvatili smo da je vrijeme da širimo svoje poslovanje jer i tržište to zahtjeva. Trenutno smo u projektu proširenja našeg postojećeg objekta od tri sprata koji će uskoro dobiti jedan potpuno novi moderni izgled. Vodeći se savremenim trendovima koji teže da zaposleniku omoguće da više različitih potreba ostvare na jednom mjestu, pokrenuli smo novu investiciju tj. otvorenje Sana Tel Business Centra”, kazao je Šupuk.

“Naš novi objekat će se prostirati na 2.500 m2 i zapošljavat će i do 450 ljudi. Vrijednost ove investicije je dva miliona maraka i bit će najljepši objekat koji će Sanski Most dobiti nakon rata”, kazao je Šupuk.

Iz tog razloga SANA TEL je ovih dana pokrenuo novi projekt  jedinstven na cijelom području Bosne i Hercegovine.

Projekt se zove “Siguran posao nakon srednje”, a omogućava učenicima da odmah nakon završetka odgovarajuće srednje škole nađu svoje mjesto u najvećoj kompaniji u BiH.

Kompanija SANA TEL je pokrenula ovu inicijativu za pružanjem pomoći i podrške u usmjeravanju srednjoškolaca prema zanimanjima koja su potrebna poslodavcima u srednjem poduzetništvu, a koje je kompanija prepoznala kao ključne za razvitak kako regije tako i države.

U narednom periodu planiraju održavanje nekoliko radionica i javnih prezentacija u suradnji sa srednjim školama u Sanskom Mostu čime bi počela i realizacija ovog vrijednog projekta.

Više informacija na www.sanatel.ba

 

KOMENTARI