instant fap
Naslovnicainmedia danas

Zejna Krantić: Idemo po još jednu medalju

Zejna Krantić: Idemo po još jednu medalju

Zejna Krantić postala je inspiracija mladim sportašima diljem svijeta, dokazavši da predanost, strast i suradnja mogu dovesti do velikih sportskih uspjeha.

Njezina borba na Svjetskom prvenstvu MMA ELITE u Tajlandu samo je još jedan korak prema vrhu, a njezina priča nastavlja motivirati ljude da slijede svoje snove bez obzira na izazove koji se pojave na putu.

Rođena sam 28. novembra 1988 god, “ratno dijete”, kako kažu. Djetinjstvo sam provela u mojim divnim Bešićima (Humići, Ključ), s ljudima koje nikada neću moći zaboraviti.

S majkom i didom rahmetli preživjela sam taj grozni rat i poslije nekoliko godina ratnog pakla spojila sam se sa svojim roditeljima. S 18 godina otišla sam u Španiju, kako mnogi vole reći, u potrazi za boljim životom. Naravno da svi mi tražimo bolji život, ko ne?

Ali moj odlazak je bila više avantura, potraga za drugačijim, drugim iskustvima. I zaista se isplatilo. Studirala sam tu i diplomirala telekomunikacije. Radim kao comunity manager na mrežama. Imam divne prijatelje, ljude koji su bili uvijek spremni da pomognu.

Jedna od najbitnijih osoba je moj tener Chinto Mordillo, predsjednik Španske organizacije MMA, s kojim sam postigla sve sportske uspjehe: tri španska prvenstva, zlato i srebro na prvenstvu Evrope u Gruziji i Švicarskoj, zlato i bronzu na Svjetskim prvenstvima u Singapuru i Holandiji. Vječito sam mu zahvalna na svemu što me je naučio. Ne samo kao trener, on mi je velika podrška u svakodnevnom životu.

KOMENTARI