instant fap
NaslovnicaLokalne temeSanski Most

Zejna Krantić svjetsku titulu donosi u Ključ

Zejna Krantić svjetsku titulu donosi u Ključ

Ova vijest nije iz Sanskog Mosta, nego iz susjednog Ključa, ali s vama je dijelimo jer Zejna Krantić zaslužuje da ovaj događaj dospije do što većeg broja ljudi. Prije svega, moramo da čestitamo Zejni Krantić i da joj se zahvalimo što je za odbranu svjetske titule u MMA odabrala svoj Ključ, Unsko-sanski kanton i svoju Bosnu i Hercegovinu.

Zejni želimo mnogo sreće i da predstavi naš kanton i našu domovinu u najboljem izdanju.

17. augusta na “Stadionu pod Lubicom” u Ključu održat će se internacionalni MMA turnir i odbrana svjetske titule Zejne Krantić.

“Radi se o mojoj prvoj odbrani svjetske titule u MMA-u (trostruki španski prvak, europski prvak i svjetski prvak pod zastavom Bosne i Hercegovine), i izuzetno sam sretna što će se to dogoditi u mom voljenom Ključu.

Pored te odbrane, u suradnji s Taekwondo klubom ‘Frenki’ Ključ i španskom federacijom, organiziram internacionalni turnir u MMA-u na kojem će sudjelovati ekipe iz cijele BiH, Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Španjolske, Italije, Francuske, Njemačke i Austrije.

Turnir je otvoren za sve klubove, a prijave su moguće putem e-maila [email protected].

Naravno, cilj mi je da stadion bude pun, da budemo ponosni na ono što smo do sada postigli, da slavimo ono što imamo i da se borimo za još veće uspjehe.

Pratite sve informacije na stranicama događaja, a svi zainteresirani za sponzorstvo ili sudjelovanje u ekipi, neka se jave putem poruke.

Hvala svima koji su do sada vrijedno radili, hvala sponzorima, hvala Općini Ključ, hvala svim dobrim ljudima.

Molim vas, dijelite dalje, neka cijela Bosna i Hercegovina zna da imamo svjetskog prvaka, neka stadion pod Lubicom bude pun i neka se zna da će ovo biti najbolja odbrana titule do sada.

Sanski Most Sport

KOMENTARI