instant fap
NaslovnicaUncategorized

Žene radije čitaju erotske romane nego vode ljubav! Stvarno?

Žene radije čitaju erotske romane nego vode ljubav! Stvarno?

DAILY Mail donosi loše vijesti – naime, nedavno je online istraživanje pokazalo da nevjerojatnih 44 % žena radije čita erotske romane nego što se upušta u erotske radnje sa svojim partnerima.

Što su žene sklonije čitanju takvog štiva, to su više razočarane u vlastitu svakodnevicu, a sudeći prema istraživanju – 91 posto njih pročitalo je barem jedan ovakav roman tijekom svog života. Navodno, uspoređujući svoj život s onim opisanim u knjigama, žene postaju uvjerene da je ljubavni život kakav one imaju dosadan i rutinski, a svoje partnere okrivljavaju za nedostatak energije i mašte.

Stoga nije ni čudno da je u Americi trenutačno izuzetno popularan erotski roman “Fifty Shades of Grey” britanske autorice E.L. James, a kojem se radnja vrti oko studentice i mladog poduzetnika – Christiana Greyja uz eksplicitne opise erotskih scena s elementima BDSM-a.

Da, ovakvo štivo može biti zabavno, ali ne i zabavnije od pravog vođenja ljubavi. Suludo je uspoređivati nečije maštarije, koje su literarno dovedeno do savršenstva isključivo zbog zarade, s vlastitim seksualnim navikama.

Iako je ponekad nespretan, prljav i dosadan – seks u tvom krevetu definitivno je bolji nego onaj kakav vode junaci na stranicama, ako zbog ničeg drugog, onda zbog toga što je stvaran.