instant fap
Naslovnicainmedia danas

Životna pobjeda Demira Jakupovića

Životna pobjeda Demira Jakupovića

U ovih nekoliko utakmica Demir je pokazao da će biti veliko pojačanje za Podgrmeč u nastavku sezone, osim toga dokazao je da je snagom volje sve moguće.

“Demir se vraća! Demir Jakupović je nažalost bio primoran da prestane sa profesionalnim fudbalom prilikom ljekarskih pregleda za prelazak u crnogorsku ekipu Budućnost iz Podgorice. Demir se vraća kući i u narednom periodu nosiće dres Podgrmeča.Ovaj fudbaler ima veliko iskustvo igranja u najvišem rangu bosanskohercegovačkog nogometa, a posljednji angažman imao je u Igmanu iz Konjica”, saopšteno je iz Podgrmeča na početku sezone.

Podsjetimo, u junu ove godine Jakupović (27) je na detaljnim pregledima u Podgorici saznao da ima zdravstvenih problema sa srcem, preciznije aneurizmu aorte zbog koje bi moglo da dođe do zatajenja srca, što je potvrdio i njegov otac Admir, ali i sam fudbaler.

“Dragi moji prijatelji, ovim putem vas želim obavijestiti da sam, nažalost, primoran da se udaljim od profesionalnog fudbala. Prije potpisivanja ugovora sa FK Budućnost Podgorica, na ljekarskom pregledu mi je dijagnostikovana aneurizma aorte. Nakon pregleda i traženja drugog, trećeg mišljenja moja nada da ću se moći dalje dokazivati na terenu je nažalost nestala. Jedan dio mene je ugašen, ali ću se uvijek boriti i tražiti rješenje za svaki problem. Imam potrebu da vam se SVIMA ZAHVALIM na podršci svih ovih godina i vidimo se ako Bog da barem na tribinama”, napisao je Jakupović na Fejsbuku poslije šokantnog saznanja.

Jakupović je u dva navrata branio boje banjalučkog Borca, a još je u karijeri igrao za jajački Metalege i Rudar Prijedor.

KOMENTARI