instant fap
NaslovnicaSport

ZLATAN, DRUGO IME ZA DIJAMANT: Kako je Ibra postao najpametniji i najbogatiji klijent slavnog menadžera

ZLATAN, DRUGO IME ZA DIJAMANT: Kako je Ibra postao najpametniji i najbogatiji klijent slavnog menadžera

Zlatan Ibrahimović je početkom mjeseca zagolicao maštu brojnim navijačima porukom da bi se volio vratiti u reprezentaciju Švedske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

“Svaki dan me zovu iz Švedske i pitaju kako se osjećam, što želim i o čemu razmišljam. Ipak, idem korak po korak, a ako se budem dobro osjećao i ako budem u stanju raditi ono što mogu, vrata će mi uvijek biti otvorena”, otkrio je bivši napadač Uniteda koji je poučio da odluka o tome putuje li u Rusiju ovisi samo o njemu.

“Ta odluka ne zavisi ni od koga drugog, osim od mene. Ako budem želio, bit ću na Svjetskom prvenstvu, a ako ne budem, neću. Rekao sam da sam gladan nogometa, moram igrati, a onda ćemo vidjeti što će se događati”, rekao je Ibra.

A da Ibrahimović uistinu može ostvariti što god poželi, potvrđuju i riječi njegovog agenta Mina Raiole. Naime, on je otkrio kako bi napadač nakon igračke karijere mogao vrijediti puno više nego danas, a sve zahvaljujući svojoj nevjerovatnoj inteligenciji. Šveđanin bh. korijena je jedan od megapopularnih Raiolinih klijenata, a radi još s Mario Balotellijem, Paul Pogbom, Romelu Lukakuom…

“Zlatan je najpametniji od njih – i najbogatiji. On u sebi ima sve da bude milijarder. Nevjerovatno je inteligentan i aktivan na tržištu. Potrebno je samo jednom nešto mu reći. Ibra ulaže u igrice, tehnološke start-upove i dijamante. Već je prodao velike dionice hedge fondovima za koje niko ne zna. Zarađuje puno više izvan nogometa nego od samog nogometa”, rekao je kontraverzni Italijan za magazin “Quote”.

KOMENTARI