instant fap

Prijave za audiciju „Zlatni glas Sanskog Mosta“

Prijave za audiciju „Zlatni glas Sanskog Mosta“

Radio Sana i ove godine organizuje veliki muzički projekat – Audicija pjevača amatera narodne i zabavne muzike pod nazivom „Zlatni glas Sanskog Mosta“.

Cilj je da se i u Sanskom Mostu upotpune zabavna dešavanja pred novogodišnje praznike. Pripeme za ovaj muzički događaj, koji će se održati  u petak, 26 decembra u Gradskoj dvorani, su već počele i  toku je prijava kandidata. Takmičenje je namijenjeno svima onima koji žele da se oprobaju u svijetu muzike i pokažu svoj talenat kroz izvođenje starih i novih hitova, te scenskom nastupu, a  samim tim izađu iz anonimnosti.  Prijave za takmičenje se mogu  izvršiti svaki dan na broj telefona 037/686-152 ili u prostorijama Radio Sane. Nakon prijavljivanja za takmičare će biti organizovane kvalifkacije, nakon kojih će biti odabrani oni najbolji koji će učestvovati na finalnom takmičenju. Svi kandidati trebaju pripremiti svoju omiljenu pjesmu sa kojima će se predstaviti na audijici, a svoj hit će izvesti uz originalnu matricu.

Audicija je svakako prilika za sve ljubitelje muzike, a pogotovo one koji vole da pjevaju, da se prijave na ovo takmičenje i pokažu svoj talenat, a ujedno se odlično zabave i osvoje vrijedne nagrade. Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane da se prijave na ovo takmičenje i budu dio velikog muzičko-zabavnog projekta u Sanskom Mostu.  Naša poruka je  „ Ne čekatje – prijavite se – pokažite svoj talenat  – budite i vi dio velikog muzičkog događaja“.

Treba istaći, da  je prošle godine bio izuzetno veliki interes za učešće na sanskoj Audiciji. Prijavljeno je bilo čak 46 kandidata, a nakon kvalifikacija 21 takmičar se pjesmom po vlastitom izboru predstavio publici u prepunoj Gradskoj dvorani.

Pobjednik je bila Ajla Krupić , drugo mjesto osvojio je Emil Bešić, a trećeplasirani je bio Armin Pašić, dok je prvi glas publike pripao  Eminu Halkiću. Pokazalo  se da u ovome gradu ima veliki broj talentovanih muzičara i izvođača, posebno mlađih naraštaja, koji su se na sceni ponašali kao velike zvijezde.  I ove godine na finalnoj večeri audicije „Zlatni glas Sanskog Mosta“  će pored takmičenja biti organizovan i bogat kulturno – zabavni program.

KOMENTARI