instant fap
NaslovnicaMagazin

Znakovi da muškarac ne želi ozbiljnu vezu

Znakovi da muškarac ne želi ozbiljnu vezu

Ako vam još uvijek nije jasno u kojem smjeru ide vaša veza, ovi će vam znakovi otkriti da vam se i ne piše baš dobro…

1. Nikada ne spominje svoje bivše cure. Naravno da je neukusno stalno pričati o bivšim vezama, ali još je sumnjivije nikada ih ne spominjati. Pogotovo budući da iz prošlih iskustava možete mnogo naučiti o njemu.

2. Otvoreno vam priznaje da nije ‘tip za veze’. On uživa u ženskom društvu, druženjima bez obaveza i svom slobodnom vremenu. Ako to još i otvoreno priznaje, dobro razmislite imate li volje i želje pokušati ga zadržati.

3. Puno putuje, možda i previše. Njega definitivno ne drži mjesto, bilo da puno putuje zbog posla ili iz vlastitog zadovoljstva. Ne mijenja li svoj životni stil koliko god bili u vezi, teško da će se situacija promijeniti u budućnosti.

4. Uvijek izmišlja opravdanja zašto ne može s vama na sastanak. Druženja uz dostavu i Netflix uvijek dolaze u obzir, no večere vani, kino i bilo kakav drugi izlazak koji bi se mogao smatrati spojem za njega ne dolaze u obzir.

5. Ne čini ništa što bi vas uključilo u njegov život. Niste upoznali njegove roditelje ni prijatelje, a ne pokazuje ni želju da on upozna vaše. Toliko je distanciran od vašeg života da vam ideja zajedničkog života zvuči kao totalna fantazija.

6. Uvijek izbjegava spavanje kod vas. Ako i ostane ‘prespavati’, bježi čim svane, prije nego vam uopće padne na pamet ideja zajedničkog doručka ili bilo kakvog drugog druženja.

7. Ponekad ga ne čujete danima. Naravno da svi imamo periode u kojima imamo više obaveza no inače, no i tada pronađemo vremena za poziv ili koju poruku, ako nam je stalo. Ne padne li mu na pamet javiti vam se danima, očito je da mu i nije toliko stalo.

KOMENTARI