instant fap
NaslovnicaMagazin

Znakovi da partner s kojim ste u vezi nije za vas

Znakovi da partner s kojim ste u vezi nije za vas

Svako bi želio pronaći pravu ljubav, svoju srodnu dušu.

Ipak, realnost je nažalost takva da rijetki sretnici u tome uspiju. Često su za to krivi površni odnosi i različiti prioriteti u životu. Postoje ljudi koji se s tom tematikom baš previše ne zamaraju jer im je važno da nisu sami, a postoje i oni koji se pitaju gdje je njihova duga polovica, hoće li se ikada sresti…

Da ne bi bili u zabludi kako ste svoju srodnu dušu već pronašli, a zapravo niste, tu je sedam znakova koji jasno pokazuju da “to nije to”, da partner s kojim ste u vezi nije za vas.

Nije u stanju “čitati vam misli”

Srodne duše u stanju su često komunicirati bez riječi jer se dobro poznaju i razumiju. Ako to nemate s trenutnim partnerom, tada vjerovatno niste pronašli svoju srodnu dušu.

Između vas nema seksualne ili romantične hemije

Nema leptirića dok se ljubite, nema romantičnih izlazaka, seksualni apetiti su vam slabi, nedostaje strasti.

Nikad vas ne pohvali

Pravi partner kojem je stalo željet će vas oraspoložiti, podržati, razumjet će vas… Napravit će sve da se osjećate dobro u svojoj koži.

Kritizira vas stalno i ne osjećate se ugodno s njim

Sa srodnom dušom bi se trebali osjećati vrlo ugodno i bez problema biti ono što jeste. Ako se uz partnera ne možete opustiti i pretvarate se da ste nešto što niste da vas ne bi kritizirao, ili se stalno imate potrebu pravdati, tad on nije za vas.

Često se nađete u situaciji da drugima pravdate njegove postupke

Partner koji vam je srodna duša neće vas dovoditi u situacije da njegovo ponašanje, riječi ili način razmišljanja morate pravdati pred porodicom i prijateljima.

Ne razvedri se kad vas vidi

Naprimjer, kad se vratite s posla partner vas ne pogleda kao da mu je drago što vas vidi, ne razvedri se, ne osmijehne se…

Uz njega se ne osjećate sigurno

Sretan i zdrav ljubavni odnos daje osjećaj sigurnosti, ali ako ste iz bilo kojeg razloga zabrinuti da vaš partner možda flertuje s drugima ili vam glavom prolaze nedoumice o zajedničkoj budućnosti – tada to nije prava veza za vas.

KOMENTARI