Vrijeme je za #VisitSanskiMost

0

Visit Sanski Most je startup, osnovan s ciljem produljenja turističke sezone u našem gradu, kao i ponude novih, inovativnih i kreativnih turističkih sadržaja, kojima će se revitalizirati i/ili staviti u funkciju nedovoljno iskorišteni turistički kapaciteti. Sve to činit će se kroz promociju i plasiranje najbolji sanskih proizvoda  kako bi se potaknulo ulaganje u kvalitetu i pozicioniranje samog grada kao destinacije visoke kvalitete.

Kako je turizam trenutno najbrže rastuća privredna grana, Visit Sanski Most ima za cilj da unaprijedi turističku ponudu, čineći Sanski Most jednom od najpoželjnijih turističkih odredišta u našem kantonu.

Naši klijenti su svi oblici turističkih privrednika, od hotela, turističkih agencija, restorana, kafića, suvenirnica i ostalih. Analizom koju smo provodili posljednjih mjeseci ustanovili smo ključne probleme s kojima se mnogi od njih susreću i sukladno tome, kreirali pakete proizvoda koje ćemo im ponuditi kako bi unaprijedili njihovo poslovanje, a onda i tržišni rezultat.

Ovo su mladi ljudi koji su na neki način usko vezani uz ovaj grad, bilo da su tu rođeni, odrasli, žive ili rade. Ta poveznica nam je bila iznimno bitna u kreiranju tima, jer za ovakav posao je nužno da članovi tima dijele ljubav i euforičnost prema Sanskom Mostu.

Visit Sanski Most će biti posebna web stranica sa istaknutim turističkim sadržajem.

Ovaj popis najboljih s vremenom ćemo nadopunjavati, a nadamo se kako će on poslužiti i kao inspiracija drugim turističkim ponudama da unaprijede svoje poslovanje, jer vjerujemo da je tržište dovoljno veliko da svi u njemu jednako uspješno posluju! Vodimo se parolom “surađivati da bi konkurirali”, a cilj nam je približiti turistima kvalitetnu ponudu Sanskog Mosta i dugoročno usmjeriti turistički razvoj našeg grada ka održivosti.

Ovo su pozitivne priče Sanskog Mosta. #VisitSanskiMost.

Dok čekate da krenemo s radom podržite nas lajkom na našoj facebook stranici OVDJE

USKORO!!Share.

Leave A Reply