instant fap
NaslovnicaMagazin

Nekoliko savjeta za vitko tijelo

Nekoliko savjeta za vitko tijelo

Nije dobro početi kuru mršavljenja baš onda kad vam predstoje mnogi pozivi. Ako ste pozvani uvečer, izostavite ručak. Nekoliko bogatih ručkova i večera učinit će cijeli vaš napor oko mršavljenja bezvrijednim.

Kad želite smanjiti težinu, važno je da to činite postupno. Najbolji rezultati postižu se tako da se obilno doručkuje, a uvečer jede vrlo malo, jer se kalorije koje se uzimaju ujutro ne nagomilavaju u obliku sala.

Nije dobro početi kuru mršavljenja baš onda kad vam predstoje mnogi pozivi. Ako ste pozvani uvečer, izostavite ručak. Nekoliko bogatih ručkova i večera učinit će cijeli vaš napor oko mršavljenja bezvrijednim, prenosi Broj1.hr.

Kompletnog se ručka možete katkad i odreći. Dva tvrdo kuhana jaja, bijeli sir, jogurt, salata s malo ulja zasitit će vas, ali vas neće gojiti. Jabuke su izvanredne za kuru mršavljenja. Jedna natašte, jedna prije jela, dvije između jela, bez slatkiša i tjestenine u toku mjesec dana – i rezultat će biti smanjena težina za tri do tri i pol kilograma.

Dijeta i žestoka paprena hrana te alkohol ne podnose se. Važno je u dijeti smanjiti potrošak soli. A ako baš želite pojesti nešto pikantno, začinite jelo paprikom. Mastan sos i majoneze također su neprijatelj i vaše linije, dok su alkoholna pića prava propast. U kuri za mršavljenje trošite mršavo meso; nabavite posudu u kojoj ga možete peći bez masnoća ili ga pecite na roštilju, jer put k vitkoj liniji ide preko roštilja.

KOMENTARI