instant fap
NaslovnicaSanski Most

Inmedia.ba želi Vam sretnu Novu 2013.

Inmedia.ba želi Vam sretnu Novu 2013.

PROTEKLU godinu vrlo ćemo rado ostaviti iza i potruditi se što prije zaboraviti sve ono neugodno i negativno što smo u tih 365 dana proživjeli, a u novu 2013. želimo vam da uđete spremni, punih baterija i s puno snage za prepreke koje su pred vama. Možda zvuči realistično i lišeno klasične “čestitarske bezbrižnosti”, ali sve su nas ove godine naučile da uvijek moramo biti na oprezu i spremni na sve.

2013 new year sparkler

Ipak, najiskrenije vam želimo da u novu uđete na najbolji mogući način, okruženi ljudima koje volite i s velikom dozom nasušno potrebnog optimizma. Ako je imalo istine u onom starom praznovjerju da će vam nova biti onakva kako u nju uđete, dajte sve od sebe da se provedete najbolje što možete. Ne zbog praznovjerja već zbog toga što je život prekratak da bi ga živjeli polovično.

Na kraju krajeva, preživjeli smo “smak svijeta”, preživjeli smo čak i “znakoviti” 12.12. 2012., “Gangnam Style” i ono najvažnije, preživjeli smo još jednu godinu u nepredvidivoj državi. A ako smo u tome uspjeli, nezaustavljivi smo.

Isplanirali ste savršen doček? Genijalno. Donijeli ste odluku u posljednji tren? Još bolje. Ako vam doček protekne onako kako bismo mi željeli da protekne – bit će to najbolja zabava u vašem životu. No, još važnije, želimo da vam novogodišnji provod bude samo jedan od odličnih partija koje ćete doživjeti u 2013.

Budući da smo odgovorni, upozorit ćemo vas da pripazite s alkoholom. Pritom, naravno, ne mislimo da ga izbjegavate već da ne sjedate za volan i ne pretjerujete, jer samo je nekoliko čašica dovoljno da se osramotite i ujutro probudite s osjećajem krivnje.

Što se onih klasičnih želja tiče, one nisu maštovite i u načelu su iste iz godine u godinu. Budite zdravi, sretni, imajte dobar seks, neka vam ljubav bude uzvraćena, neka vam na računu uvijek sjedi dovoljno novca jer, tvrde neki, puno će vas novca pokvariti. Učinite sve što ste oduvijek htjeli i imajte dovoljno hrabrosti potegnuti pozitivne poteze koji su vas oduvijek plašili. Probleme je nemoguće izbjeći, ali neka 2013. bude godina u kojoj ćete se s istima lako nositi.

I za kraj, novu godinu ne započinjite velikim odlukama jer mamurni  nikako nije dobro vrijeme za pravljenje važnih planova. Prvi u godini samo je još jedan dan, ništa važniji od bilo kojeg drugog dana u godini. Neka to bude 15.6., 24.8. ili 20.12.2012., ali potrudite se učiniti korak naprijed, jer i najmanji napredak čini razliku.

Sretna Vam nova 2013. godina!

KOMENTARI