instant fap
NaslovnicaVijestiBiH

Agan Bunić: Dođi u hotel, sredio sam ti ono za posao!

Agan Bunić: Dođi u hotel, sredio sam ti ono za posao!

Dok Agan Bunić, predsjedavajući Skupštine USK, tvrdi da mu je porno-skandal montiran, da ga neko želi eliminirati iz političkog života Krajine, svakodnevno isplivavaju novi skandalozni detalji njegovog raskalašenog života. 

”Snimi mi nešto”

Umjesto da podnese ostavku, poput uvrijeđene mlade, Bunić neprekidno poziva tužilaštvo da istraže navode koji se pojavljuju u medijima, a dobro zna da inspektori raznih policijskih agencija već temeljito češljaju njegov i “rad” njegovih kriminalnih pajdaša.  

”Avaz” je u međuvremenu došao u posjed prepiske s jednom od djevojaka, koju Bunić poziva u hotel u Sarajevu, “jer sutra ima neki sastanak”.

– Daj mi snimi nešto – navaljuje Bunić.

Djevojka mu odgovara da ne može, a on joj govori da ide u kupatilo. Kada nema odgovora i “materijala” kakav očekuje, onpreuzima inicijativu i šalje fotografije i video svog spolnog organa.

Potom joj javlja da je stigao u Sarajevo i da bi se volio vidjeti s njom.

– Stigao sam u hotel. Mogli bi se vidjeti poslije 22 h ako želiš – piše joj Bunić.

U daljnjoj šokantnoj prepisci, uzbuđeni Agan piše djevojci da će joj “svr**** u us***”, te da će “je je**** u g***”.

– Boli tebe za mene – piše dalje uvrijeđeni Bunić jer ga je ženska osoba s druge strane ignorirala.

Poslije toga joj nastavlja slati selfi fotografije iz toaleta, kao i nove videouratke dok masturbira na krevetu. 

Koristio moć

U drugoj prepisci, Bunić svojoj intimnoj prijateljici piše da je “riješio za posao”.   

– Ovo za posao u Kladuši sam ti sredio. Za Cazin čekam – piše Bunić, koji je na jučerašnje navode Asima Kambera da je preko kreveta zapošljavao djevojke, rekao da su izmišljeni.

Šokantna prepiska dokazuje da je Bunić koristio svoju poziciju i moć za ucjenjivanje i zapošljavanje djevojki te je od njih tražio protuusluge.

Ko podržava seksualnog manijaka

Uprkos skandaloznom snimku kojim je Bunić urušio dignitet Skupštine USK, on je politički „preživio“ još jedan dan. Zastupnici A- SDA, SDP-a i Nezavisnog bloka nisu htjeli glasati za dnevni red o njegovoj smjeni.

KOMENTARI