instant fap
NaslovnicaLokalne temeSanski Most

AMKI možemo pomoći i putem telefona: 17020

AMKI možemo pomoći i putem telefona: 17020

Bajrić je prije izvjesnog vremena imao operaciju žuči u Općoj bolnici Sanski Most, a nakon operacije i zdravstvenih komplikacija prebačen je u Kantonalnu bolnicu u Bihaću gdje mu liječnici nisu mogli ustanoviti stvarnu dijagnozu, pa je upućen u Kliničko univerzitetski centar u Sarajevo.

Tamo je ustanovljeno kako se radi o početku karcinoma na glavi gušterače. Operacija ovakvog tumora je veoma složena i spada u sami vrh najkomplikovanijih operativnih zahvata. Obzirom na limitiranost domaćih zdravstvenih kapaciteta, pojavila se mogućnost da operacija bude izvedena u Istanbulu, u jednoj od tamošnjih klinika.

Ono što prestavlja problem na tom putu je cijena operacije koja bi, prema prelimiranoj ponudi, trebala iznositi 35 hiljada eura. Amirova porodica jednostavno nema toliko novaca i zbog toga je potrebna pomoć dobrih ljudi za spas njegovog života.

Također, zbog širenja i ekspanzije tumora vrijeme je bitan faktor i neophodna sredstva je potrebno što prije sakupiti. Svi koji su spremni da pomognu mogu to učiniti uplatom novca na žiro račune koje objavljujemo.

KOMENTARI