instant fap
NaslovnicaMagazin

Ashton i Demi pred pomirenjem?

Ashton i Demi pred pomirenjem?

Razvod su objavili u novembru prošle godine, no njihova brakorazvodna parnica još nije okončana.

49-godišnja glumica navodno razmišlja o pomirenju sa suprugom Ashtonom Kutcherom. Prema pisanjima britanskog Sunday Mirrora, Demi i Ashton još uvijek se vole. Navodno su se susreli na rođendanskoj zabavi, te su se podsjetili na sretne zajedničke trenutke.

‘Još uvijek su jako zaljubljeni i mogli bi se pomiriti. Razvod je trenutno na čekanju’, rekao je izvor koji je našao na istoj zabavi zajedničkog prijatelja Kbbalaha Rabbija Yehude Berga koji je i vjenčao par 2005. Tjekom večere, Ashton je održao dirljiv govor za prijatelja za vrijeme kojega je priznao svoje pogreške. ‘napravio sam bezbroj grešaka prošle godine’, navodno je rekao Ashton. ‘Pukao mu je glas i jednostavno je zaplakao. Demi je izgledala iznenađeno’, rekao je isti izvor, prenosi Dnevnik.hr.

Demi je prema pisanjima izgledala bolje nego ikada, a nakon govora otišla je popričati s Ashtonom. Nakon zabave Demi je na Twitteru označila dva twitta; jedan repera Wiz Khalifa ‘Svi radimo greške. Neka to ne bude razlog odustajanja od osobe koju voliš’, te drugi ‘Ponekad moraš voljeti ljude iz daljine i dati im prostora’.

Uskoro ćemo vidjeti rasplet još jednog hollywoodskog para, te može li Demi prijeći preko Ashtonove prevare i psihičkog sloma.