instant fap
NaslovnicaUncategorized

Najbolji dizajner na svijetu najavljuje novi Apple-ov revolucionarni proizvod

Najbolji dizajner na svijetu najavljuje novi Apple-ov revolucionarni proizvod

U izjavi za Daily Telegraph Apple-ov stariji potpredsjednik zadužen za industrijski dizajn, Jonathan Ive, istaknuo je kako trenutno radi na proizvodu koji je do sada najvažniji za kompaniju. Naravno, Ive nije rekao nikakve dodatne detalje o proizvodu, osim kako ima osjećaj da je reč o najvažnijem i najboljem proizvodu na kojem je do sada radio u Apple-u.

Ive je bio ključna osoba uključen u dizajn svih važnijih Apple-ovih proizvoda od 1996. do sada i jedan od najbliskijih saradnika Stevea Jobsa, tako da je u svakom slučaju vrlo dobro upoznat sa razvojem novih Apple-ovih proizvoda.

Nemojmo zaboraviti da ovaj čovjek stoji iza dizajna iPoda, iPada, iPhonea, Macova. To je upravo ono  što privlači sve kupce da kupuju Apple proizvode. Njihov jedinstven dizajn, prelijep interfejs “mami” korisnike da kupuju nove uređaje iz godine u godinu, prenosi tehnologija.me.

Smatra se da  Jonathan Ive posjeduje preko 100 miliona $ ličnog bogastva i ko zna koliko još ima u akcijama. Hmm, da postanemo i mi onda dizajneri ?